top of page

Dolphin stanovuje nový štandard!

Spoločnosť Dolphin s hrdosťou oznamuje spustenie najmodernejšieho závodu na plnenie fliaš, ktorý je významným krokom vpred v našom záväzku k špičkovej kvalite v odvetví. Táto nová plnićka, vybavená prvou novou plniacou linkou Bardi na Slovensku, predstavuje významný pokrok v našich produkčných možnostiach. Nádherný stroj talianskej výroby, ktorý je oslavovaný ako najlepší vo svojej triede, je kľúčovym bodom pre zvýšenie kvality a efektívnosti výroby našej balenej vody.


Naša voda pochádza z nedotknutého podzemného zdroja, chráneného nepriepustnými vrstvami, ktoré zabezpečujú jej čistotu a bohatosť na vyvážené minerály. Voda Dolphin, plnená priamo pri prameni, spĺňa prísne hygienické normy Medzinárodnej asociácie pre balenú vodu, vďaka čomu je každá fľaša pred distribúciou po celom Slovensku dokonale vyčistená a zapečatená.


Toto najmodernejšie zariadenie nielenže stanovuje nové trvalo udržateľné a vysokokvalitné štandardy v regióne, ale zároveň umožňuje spoločnosti Dolphin výrazný rast. S pôsobivou ročnou mierou rastu viac ako 25 % a rekordnou mesačnou spotrebou presahujúcou 600 000 litrov sme uznávaní za našu neúnavnú oddanosť kvalite a službám. Náš tím je nadšený a pripravený rozšíriť svoju pôsobnosť a naďalej poskytovať služby existujúcim aj novým zákazníkom s dokonalosťou, ktorú od spoločnosti Dolphin očakávajú.





Comments


bottom of page